Skybox Sky in uw skybox en Business Seats

Skybox? Voorkom dat u ‘sky’ verkoopt en haal meer rendement uit uw Business Seats

Skyboxen en business seats zijn in Nederland een bekend fenomeen. Sport verbindt en verbroedert! Hier maken bedrijven dankbaar gebruik van om de persoonlijke relatie met hun klant te verstevigen. Een avondje Ajax in de hoofdstad, Brabantse gezelligheid bij PSV en de atmosfeer in ´De Kuip´ van Feyenoord, zijn dan ook de meest herkenbare plekken om deze ´verbroedering´ te bewerkstelligen. Het organiseren gaat tegenwoordig echter gepaard met een hoop tijd en energie, waarbij getwijfeld wordt over hoe rendabel een business seat of skybox is.

Skybox en Business Seats

Dit komt doordat te vaak ´sky´wordt gesponsord in de Skyboxen. Business Seats zijn (op de topwedstrijden na) niet voldoende gevuld doordat klanten niet zijn ingegaan op een uitnodiging. Om dit tegen te gaan worden relaties uitgenodigd die niet initieel op de lijst stonden of wordt de kaart weggegeven aan personeel en/of vrienden en familie. Op deze manier wordt in ieder geval de stoel warm gehouden en voelt het in mindere mate als weggegooid geld.

Skyboxen en Business Seats nog steeds van deze tijd

Is het uitnodigen van klanten voor voetbalwedstrijden dan niet meer van deze tijd? Wat ons betreft is dit niet het geval! Nog steeds hebben zowel de grote als kleine clubs hebben een trouwe supportersschare, die de liefde voor de sport wekelijks uiten. Nog steeds kijken wij massaal naar onze Nederlandse helden in Oranje en hebben we elke maandag discussie over wie er kampioen gaat worden dit jaar.

Veranderende interesses

De interesse is er nog steeds hoog en klanten zullen heus nog wel ingaan op een uitnodiging, wanneer u behoefte inzichtelijk heeft. Hoe goed kent u de klant nu eigenlijk echt? Weet u bijvoorbeeld  per relatie wat de beweegredenen zijn om wel of niet een uitnodiging te accepteren? Zijn het de opgelegde compliance regels vanuit het bedrijf? Heeft uw klant iets anders in zijn agenda staan met hogere prioriteit of is het interesseniveau simpelweg niet hoog genoeg?

Expert op het gebied van relatiebeheer

Interesse en kennis is het startpunt om meer rendement uit uw B2B-relaties te halen en om het daarvoor gereserveerde budget optimaal te investeren. Wij, van Team Loyalty hebben er een dagtaak van gemaakt om onderzoek te doen naar klantinteresses voor bedrijven. Vervolgens gebruiken wij dit kennisprofiel om een gepast aanbod te bieden voor uw relaties. Onze succesvolle werkwijze is het product van dertig jaar ervaring en ontwikkeling, binnen een breed scala van branches. Dit maakt ons specialist op het gebied van relatiebeheer en klantloyaliteit. Wist u bijvoorbeeld dat:

Skybox - Sky in uw skybox

Meer dan de helft van de business seats tijdens een gemiddelde wedstrijd leeg of niet volledig gevuld zijn?

Het overgrote deel van de skyboxhouders (80%) niet inzichtelijk heeft of de investering geld oplevert?

Ongeveer 70% van de skyboxhouders ook niet de gewenste relaties weten te bereiken om te bouwen aan klantenbinding?

Skybox - Meer uit uw Business Seats

Zo kunnen wij nog wel even doorgaan met cijfers en feiten over het effectief inzetten van relatiebudget en het meetbaar maken van klantloyaliteit. Dit alles met het doel om bedrijven te helpen met groeien, door de bestaande relatie aan zich te binden. Wij werken zowel voor het MKB als voor het grootbedrijf, binnen ieder denkbaar segment. Bent u die CEO, relatiebeheerder, marketeer of salesman die er alles aan wilt doen om het maximale uit B2B-relaties te halen?

Maak dan snel kennis met onze werkwijze. Dit doen wij het liefst zo persoonlijk mogelijk, op een moment dat het u schikt. Via het formulier komt in contact met een van onze experts.

Skybox en business seats

Ik wil graag een telefonische demo!

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend

Vraag een persoonlijke demo aan >>