We are looking for you!

Over Team Loyalty

De missie van Team Loyalty is het verhogen van de klantloyaliteit en klantbinding. Dit doen wij in opdracht voor de beste en meest ambitieuze bedrijven van Nederland. Wij maken van tevreden klanten loyale klanten!

Wat werken bij Team loyalty uniek maakt is de energieke sfeer, de innovatie en gezonde drive om het onmogelijke voor onze opdrachtgevers te realiseren. Team Loyalty, gevestigd in Hoofddorp, is een inspirerend bedrijf om te werken met een duidelijke focus op online, sales en klantloyaliteit.

Wat zeggen je toekomstige collega’s over Team Loyalty:

“Team Loyalty kent een open jonge cultuur waarin je vrijheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.” En “Er heerst een gezellige sfeer waar we elkaar allemaal motiveren om te scoren.” En “Ik leer elke dag over hoe je iemands drijfveren achterhaalt en hoe je hierop inspeelt.”

Een flesje wijn opsturen aan je top 100 klanten is niet meer van deze tijd. Team Loyalty heeft een uniek relatiemanagement concept. Onderzoeken waar klanten echt van houden en hierop inspelen, is onze specialiteit.

Door ons succes groeien we snel en hebben wij ruimte voor een:

Accountmanager Team Loyalty

De functie:

We willen groeien en zijn daarom op zoek naar gedreven en enthousiaste sales toppers die graag communiceren met eindbeslissers.
Je weet directieleden enthousiast te maken voor een telefonische presentatie van ons unieke concept.
Dagelijks hou jij je bezig met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en beheert de agenda’s voor het plannen van vervolgafspraken.
Er is voldoende ruimte om mee te denken in de salesstrategie. Ook krijg je hier veel begeleiding en werk je nauw samen met jouw collega’s.

Ben jij een starter of heb je al enige ervaring in de sales en herken jij jezelf in de functie eisen hieronder? We maken graag kennis met je.

Jouw profiel:

Je bent enthousiast en gedreven;
Je bent een teamplayer en wilt je iedere dag ontwikkelen;
Je ambieert een carrière in de sales;
Je beheerst de kunst van natuurlijke sales en je houdt niet van gladde praatjes;
Je houdt van een informele en open werkcultuur;
Je voelt je thuis in de wereld van sport, concerten en evenemente

Ben je enthousiast? Stuur je CV en korte motivatie naar sales@teamloyalty.nl

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend

Vraag een persoonlijke demo aan >>