Klantenbinding

Klantenbinding: van tevreden naar loyale klanten

Hoe we met Event Matching de loyaliteit van relaties verhogen

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 80% van het marketingbudget bij bedrijven wordt besteed aan het werven van nieuwe klanten. Het werven van nieuwe klanten is belangrijk, daar zit het immers het groeipotentieel. Echter 20% van uw huidige klanten zorgen voor 80% van uw toekomstige omzet. Bij Team Loyalty geloven wij daarom dat we uw positie bij uw huidige klanten ook moeten verstevigen.

Ontvang een Persoonlijke Introductie van Team Loyalty voor uw organisatie.
Kies voor onze Telefonische Demo! (info)

Maak van tevreden klanten, loyale klanten

Tevreden klanten zijn niet noodzakelijk loyale klanten. Met een beter aanbod bij de concurrent kan uw klant ineens vertrokken zijn. Het is daarom belangrijk om een relatie op te bouwen met uw klant.

Tevreden klanten

Zijn tevreden over de dienst of product, maar vertrekken als ze een beter aanbod kunnen krijgen van een concurrent.

VS

Loyale klanten

Zijn ambassadeur van uw organisatie, bevelen uw bedrijf actief aan in hun netwerk en zijn minder vatbaar voor de concurrentie. Ze kunnen tegen een stootje en nemen bovendien vaker en meer producten of diensten af.

Hoe we met Event Matching de loyaliteit verhogen

Bij Team Loyalty onderzoeken we waar uw relaties van houden en koppelen hun interesses aan evenementen. Hierdoor ontstaat een complex netwerk van mensen en interesses. Relaties kunnen wij hiermee we op maat uitnodigen. De kracht van Event Matching zit niet in de gift zelf, maar in de waardevolle en laagdrempelige contactmomenten die het genereert.

Product/dienst + aandacht = stijging loyaliteit

Uw relaties worden gevraagd naar hun interesses, ontvangen een uitnodiging op maat, beleven iets fantastisch en worden na afloop om hun mening gevraagd. Ze voelen zich gehoord en gewaardeerd. Deze aanpak heeft een significante stijging van klantloyaliteit tot gevolg.

Wil jij weten wat TEAM voor jou kan betekenen? Druk op een van onderstaande knoppen voor meer informatie. Ook is er op deze site de mogelijkheid om een gratis online presentatie aan te vragen. Druk hiervoor op de knop “Demo”.

> Event matching
> Onderzoek
> klanttevredenheidsonderzoek
> Service Center

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend