Event Matching

Event Matching: Van Tevreden naar Loyale Klanten

BEKIJK VIDEO
Ervaring binnen alle branches
 Ontzorging op maat
 Van MKB tot Grootbedrijf
 Branchebreed meer rendement

Uw tevreden klant is de prospect van uw concurrent!

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 80% van het marketingbudget wordt besteed aan het werven van nieuwe klanten. Het werven van nieuwe klanten is belangrijk, daar zit het immers het groeipotentieel. Echter 20% van uw huidige klanten zorgen voor 80% van uw toekomstige omzet.

Bij Team Loyalty weten wij uit ervaring dat uw positie bij de huidige klanten kan worden verstevigd. Aandacht is het sleutelwoord! Met ´Event Matching´ als de tool tot blijvend succes!

Hoe werkt ´Event Matching´?

Loyalty Scan

De Loyalty Scan  (KLO) is hét verlengstuk van het welbekende Klanttevredenheidsonderzoek (KTO).

Team Loyalty onderzoekt door middel van de ‘Loyalty Scan’ (KLO), welke relaties loyaal zijn en uw organisatie actief aanbevelen binnen hun eigen netwerk. Tegelijkertijd brengen wij in kaart in hoeverre er stappen nodig zijn om dit bij al uw  belangrijke relaties te realiseren. Het KTO geeft inzicht in potentie. Het KLO geeft inzicht in zekerheid!

Interesseonderzoek

Door middel van ons interesseonderzoek bouwen wij aan een uitgebreid kennisprofiel. Hierbij brengen wij, van uw relaties, de zakelijke en persoonlijke interesses in kaart. U krijgt waardevol inzicht in de effectiviteit van uw huidige strategie én op welke manier u een persoonlijke relatie kunt opbouwen op een door de klant gewenste manier. Het creëren van vertrouwen en verbinding is de ultieme meerwaarde van Event Matching.

Uitnodiging op maat: ´Event Matching´

Vervolgens ontvangt uw relatie een uitnodiging op maat. Dit houdt in dat deze volledig aansluit bij de persoonlijke interesses van uw relatie.  Het doel is om uw relatie een unieke ervaring mee te geven, waardoor men zich gehoord en gewaardeerd voelt. Onze ervaren ticketing-service maakt het mogelijk om gehoor te geven aan de meest uiteenlopende wensen.

Waardevolle contactmomenten

Het gekozen evenement is slechts een middel. Een waardevol middel om de loyaliteit van uw relatie te vergroten. En uit dit middel vloeien verschillende mogelijkheden om uw relatie te versterken. Zo worden er, zowel voor als na het evenement contactmomenten gecreëerd. Ook in dit traject wordt u volledig ontzorgd.  

1-op-1-inzicht

Gedurende het gehele traject heeft u inzicht in de reacties en ervaringen van relaties. U heeft toegang tot het online portal. Hier zijn per relatie de resultaten van het onderzoek zichtbaar, inclusief de beleving die u heeft meegegeven. Een zeer waardevol kennisprofiel van al uw belangrijke relaties.   

Wilt u weten wat TEAM voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag een Telefonische Demo aan!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Bericht

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Zullen wij inzoomen op uw eigen organisatie?