Event Matching

Event Matching: Van Tevreden naar Loyale klanten

BEKIJK VIDEO
Ervaring binnen alle branches
 Ontzorging op maat
 Van MKB tot Grootbedrijf
 Meer rendement uit B2B

Effectief investeren in groei

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 80% van het marketingbudget wordt besteed aan het werven van nieuwe klanten. Dit is belangrijk omdat hier het groeipotentieel zit. Echter zorgen 20% van uw huidige klanten voor 80% van uw toekomstige omzet. Wordt dit budget dus wel effectief genoeg geïnvesteerd om continuïteit te realiseren?

Uw bestaande relaties zijn de core-business van uw organisatie. Zij zorgen voor de omzet van vandaag en eveneens de groei van morgen. Om loyaliteit te creëren is meer nodig dan alleen een goede prijs, kwaliteit en service.

Loyale Klant

Loyale klanten:

 Bevelen uw organisatie actief aan
 Nemen vaker uw product of dienst af
 Hebben een groot incasseringsvermogen
 Zijn minder vatbaar voor uw concurrent

Bij Team Loyalty verstevigen wij  uw positie bij de huidige klanten. Aandacht is hierbij het sleutelwoord! Met ´Event Matching´ als de tool tot blijvend succes.

Zo werkt ´Event Matching´

Loyalty Scan

De Loyalty Scan of Klantloyaliteitsonderzoek (KLO) is hét verlengstuk van het welbekende Klanttevredenheidsonderzoek (KTO).

Team Loyalty onderzoekt door middel van de KLO, welke relaties loyaal zijn en uw organisatie actief aanbevelen binnen hun eigen netwerk. Tegelijkertijd brengen wij in kaart in hoeverre er stappen nodig zijn om dit bij al uw  belangrijke relaties te realiseren. Het KTO geeft inzicht in potentie op korte termijn. Het KLO geeft inzicht in zekerheid voor de lange termijn!

Loyalty scan
interesseonderzoek

Interesseonderzoek

Door middel van ons interesseonderzoek bouwen wij aan een uitgebreid kennisprofiel. Hierbij brengen wij van uw relaties, de zakelijke en persoonlijke interesses in kaart. U krijgt waardevol inzicht in de effectiviteit van uw huidige strategie én op welke manier u een persoonlijke relatie kunt opbouwen op een door de klant gewenste manier. Het creëren van vertrouwen en verbinding is de ultieme meerwaarde van Event Matching.

Uitnodiging op maat: ´Event Matching´

Vervolgens ontvangt uw relatie een uitnodiging op maat. Dit houdt in dat deze volledig aansluit bij de persoonlijke interesses van uw relatie.  Het doel is om uw relatie een unieke ervaring mee te geven, waardoor men zich gehoord en gewaardeerd voelt. Onze ervaren ticketing-service maakt het mogelijk om gehoor te geven aan de meest uiteenlopende wensen.

Uitnodiging op maat
Waardevolle contactmomenten

Waardevolle contactmomenten

Het gekozen evenement is slechts een middel. Met dit middel als basis, ontstaan er verschillende mogelijkheden om uw relatie te versterken. De waardevolle contactmomenten om het evenement heen  zorgen uiteindelijk voor de verhoging van de loyaliteit. In dit traject wordt u door Team Loyalty ondersteund en waar nodig zelfs volledig ontzorgd.

1-op-1-inzicht 

Gedurende het gehele traject heeft u inzicht in de reacties en ervaringen van uw relaties. U krijgt namelijk toegang tot uw persoonlijke Loyalty Platform. Hier zijn per relatie de resultaten van het onderzoek zichtbaar, inclusief de beleving die u heeft meegegeven. Een zeer waardevol kennisprofiel van al uw belangrijke relaties.

een-op-een inzicht

Benieuwd wat Team Loyalty voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag een Telefonische Demo aan!

Tijdens deze afspraak leggen wij u, middels een heldere presentatie, onze werkwijze en meerwaarde uit.

Ik wil graag een telefonische demo!

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend

Vraag een persoonlijke demo aan >>