Event Matching

Event Matching: succesvolle relatie-evenementen

BEKIJK VIDEO

Hoe we meer rendement uit evenementen voor relaties halen

Evenementen voor relaties organiseren kost veel tijd en geld. De relaties die komen zijn niet de juiste, terwijl de juiste vaak afzeggen. Klanten hebben het druk, hebben meestal al veel van de wereld gezien en worden steeds kritischer op welke uitnodigingen van leveranciers ze in gaan. Ze zeggen af maar ondertussen is er wel voor hun arrangement betaald. Geld uit het relatiebudget komt niet op de juiste plaats terecht.

Ontvang een Persoonlijke Introductie van Team Loyalty voor uw organisatie.
Kies voor onze Telefonische Demo! (info)

Meer rendement uit het relatiebudget

Team Loyalty helpt bedrijven meer uit hun relatiebudget te halen door te onderzoeken waar uw relaties van houden en ze vervolgens te koppelen aan evenementen. We kunnen uw relaties hiermee op maat uitnodigen. Doordat evenementen altijd op hun interesses aansluiten daalt de no-show, stijgt de waardering en wordt het relatiebudget beter besteedt.

83%

Gemiddelde waardering

90%

Opkomst evenementen

Wilt u weten wat TEAM voor u kan betekenen? Druk op een van onderstaande knoppen voor meer informatie. Ook is er op deze site de mogelijkheid om een gratis online presentatie aan te vragen. Druk hiervoor op de knop “Demo”.

> Klantenbinding
> Onderzoek
> Klanttevredenheidsonderzoek
> Service center

Vraag een persoonlijke demo aan >>

Wij bellen u op, waarna u online toegang tot onze desktop zal verkrijgen. De presentatie duurt ongeveer 15 minuten en is geheel vrijblijvend